НОВОСТИ И НАСТАНИ

Проширување и адаптација на капацитетите на Туристичкиот Информативен Центар во Бислимска Клисура

Во срцето на Бислимската Клисура, земјата што го одразува богатството и културното наследство на регионот, е во тек значително проширување и адаптација на капацитетите на

Прочитај повеќе »

Програмата ReLOaD2 ќе поддржи четири проекти во Куманово (ВИДЕО)

Уредување, промоција и заштита на Бислимската клисура“, „Планинарска инфраструктурна основа за туризам и здрави навики“,„Спортски можности за сите“ и „Жени за одржлив економски развој преку

Прочитај повеќе »