Почетна Forums Utilization of cultural haritage in tourism Дигитализација на весник Наш Весник

 • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #581 Reply
  Ласте
  Guest

  Почитувани,
  Имам неколку стари изданија од Наш Весник каде во неколку интервјуа го има мојот дедо Спиро. Би сакал да ги сочувам во дигитална форма. Дали можете да ми излезете во пресрет.

  #662 Reply
  arachni_name
  Guest

  1″‘`–

  #663 Reply
  arachni_name”‘`–
  Guest

  1

  #665 Reply
  arachni_name
  Guest

  1)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Reply To: Дигитализација на весник Наш Весник
Your information: