Почетна Forums Utilization of cultural haritage in tourism Дигитализација

 • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #569 Reply
  Martin
  Guest

  Здраво

  Пред некое време дознав дека се дигитализираат стари фотографии и весници па на темава би сакал да прашам дали ќе може да доставам стари документи и фотографии кои ги имам од моите прадедовци и прабаби да се дигитализираат бидејќи се од исклучително значење за зачувување на историјата и сведоштво од некое друго време.

  Поздрав
  Мартин

  #667 Reply
  arachni_name”‘`–
  Guest

  1

  #676 Reply
  arachni_name
  Guest

  1)

  #682 Reply
  arachni_name
  Guest

  1″‘`–

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Reply To: Дигитализација
Your information: