[Unapproved] Спорт и рекреација на Бислимска клисура

Posts: 0
Topic starter
(@Виктор)
Joined: 1 секунда ago
Awaiting moderation

Како се регулираат и одржуваат активности за спортски рекреации во Бислимска клисура, како што се планинарење, велосипедизам или алпинизам?

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Maximum allowed file size is 10MB