[Unapproved] Пешачка стаза на Бислимска клисура

Posts: 0
Topic starter
(@Николина)
Joined: 1 секунда ago
Awaiting moderation

Колку метри изнесува должината на пешачката стаза во Бислимска клисура, и кои се најпопуларните маршрути за пешачење во оваа област?

Posts: 0
(@Игор)
Joined: 1 секунда ago
Awaiting moderation

Дали  е обележано местото за пешачење?

Leave a reply

Author Name

Author Email

Title *

Maximum allowed file size is 10MB